Livredning, førstehjælp, hjertestartere og sikkerhed

Vi kommer rundt i hele Danmark

Vi kommer rundt i hele Danmark

SikkerhedsKorpset tilbyder førstehjælpskurser, livredderuddannelse, serviceaftaler til hjertestartere og SPOT-kurser – altid tilpasset til jeres behov og ønsker

Undervisning i hele Danmark

Skræddersyet til jeres behov

5 stjerner på google reviews

Teori og praksis kombineres

Vi tilbyder alle typer af førstehjælpskurser. Kurserne er altid skræddersyet til jeres behov og ønsker. Vores kurser følger Dansk Førstehjælpsråds guidelines og retningslinjer. Vi underviser i hele Danmark, og vi medbringer naturligvis alt nødvendigt udstyr – I skal blot sørge for et lokale.

Gennem vores livredderuddannelse opnår dine medarbejdere et højt livredningsmæssigt kompetenceniveau, der sammen med et gyldigt livreddercertifikat fra Dansk Svømmeunion sikrer, at dine medarbejder er godt klædt på.

En hjertestarter kan redde liv, men kun hvis den er vedligeholdt og fungerer som den skal. Det er derfor helt afgørende, at hjertestarteren løbende serviceres. Med vores serviceaftale er I sikret. Vi tager os af jeres hjertestarter, så I kan koncentrere jer om andre ting.

Evnen til at handle hurtigt og præcist, når der opstår uventede situationer, er afgørende. På vores SPOT-kurser øves der ud fra forskellige virklighedsnære cases og scenarier, i et trygt læringsmiljø, tilpasset jeres ønsker og behov.

Indkøbskurv