Hvem er SikkerhedsKorpset?

Hos SikkerhedsKorpset er vores mission enkel. Vi ønsker at klæde dig bedst muligt på til at kunne redde liv. Vi har mange års erfaring med førstehjælp, og vi brænder, for det vi laver.

Hvem står bag SikkerhedsKorpset?

Rasmus Hvid

Rasmus Mose Døj

CO-Founder
Førstehjælpsinstruktør

Rasmus er 28 år gammel og er uddannet ambulancebehandler.
Rasmus underviser primært i førstehjælp og livredning.

Thomas Hvid

Thomas Mejls Nordestgaard

CO-Founder
Førstehjælpsinstruktør

Thomas er 31 år gammel og er uddannet paramediciner.
Thomas underviser primært i førstehjælp.

Vi er specialister i førstehjælp, livredning og hjertestartere

I 2018 blev SikkerhedsKorpset stiftet med det mål at flest mulige skal kunne yde førstehjælp og turde træde til i en kritisk situation. I dag ejes SikkerhedsKorpset af Rasmus, der er uddannet ambulancebehandler, og Thomas, der er uddannet paramediciner. Tilsammen har vi over 15 års erfaring indenfor ambulancetjenesten.

Vi brænder for førstehjælp, livredning og hjertestartere. Med vores baggrund i ambulancetjenesten ser vi ofte vigtigheden af, at folk er i stand til at yde førstehjælp indtil ambulancen når frem, og har det rigtige førstehjælpsudstyr i nærheden, hvis der sker en ulykke. Hos SikkerhedsKorpset er vores mission enkel. Vi ønsker at klæde dig bedst muligt på til at kunne redde liv.

Vores mål er at give dig den bedste kundeoplevelse. Uanset om du booker et kursus eller køber en hjertestarter. Hos SikkerhedsKorpset kan du forvente konkurrencedygtige priser, hurtig levering og god rådgivning og kundeservice. På vores kurser og uddannelser gør vi os umage for at opnå en dynamisk, spændende og praktisk undervisning, hvor kursisten bliver i stand til at kunne handle og gøre en forskel i en kritisk situation.

Ved at vælge SikkerhedsKorpset som jeres samarbejdspartner, er I sikker på, at instruktøren er velforberedt, altid er opdateret på den nyeste viden, og at produktet lever op til jeres forventninger.

Vi samarbejder med mange forskellige organistationer

Alle vores instruktører er medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI). Vi følger altid de nyeste retningslinjer fra Dansk Førstehjælpsråd, Dansk Råd for Genoplivning og European Resuscitation Council (ERC), hvilket er jeres garanti for høj kvalitet.

Skriv en besked til os

Vi svarer hurtigt tilbage på din henvendelse.
Du er også velkommen til at ringe på 40 21 11 25 eller skrive til kontakt@sikkerhedskorpset.dk
Indkøbskurv